New Iridium

Discussion in 'Help & Donation Issues Archives' started by Hayduhn, Sep 6, 2014.

  1. Hayduhn

    Hayduhn New Member

    Joined:
    Aug 15, 2014
    Messages:
    74
    Likes Received:
    30
    So iridium has been down for the past day or so, and it has just come back up with a new update. Does anyone know how to use it at all? I opened the launcher and it just opens Minecraft 1.7.10 without iridium. I have tried with the old launcher but it doesn't load anything. Im actually clueless with this at the moment so any help would be appreciated.
     
  2. Joel

    Joel Retired Ninja

    Joined:
    Oct 8, 2013
    Messages:
    4,100
    Likes Received:
    2,526
  3. Hayduhn

    Hayduhn New Member

    Joined:
    Aug 15, 2014
    Messages:
    74
    Likes Received:
    30
    @Jess Know anything about this?
     
  4. Jess

    Jess Dedicated Minetimer

    Joined:
    Sep 28, 2013
    Messages:
    3,582
    Likes Received:
    2,105
    Have you edited your profile to use release iridium?
     
  5. Hayduhn

    Hayduhn New Member

    Joined:
    Aug 15, 2014
    Messages:
    74
    Likes Received:
    30
    Iridium has always been a 3rd party client so there has never been the need to run the standard minecraft. The folder with the launcher in it looks similar to the previous one, but ill start a conversation with you and ill send screenshots of the launcher.
     
  6. mitchie_moo

    mitchie_moo New Member

    Joined:
    Feb 19, 2014
    Messages:
    2,703
    Likes Received:
    488
    Sorry, no. I am stuck using the stupid H & E Remake right now since Iridium is still down. Probably some crud to do with either 1.8 or Jeb_'s bs EULA... (I hate Jeb_ btw)
     
    • Agree Agree x 1
  7. Hayduhn

    Hayduhn New Member

    Joined:
    Aug 15, 2014
    Messages:
    74
    Likes Received:
    30
    I ended up getting the new launcher to work on my PC but not my Mac. Not sure whats not working on the mac but the original launcher still isn't working for me either.
     
  8. Dominic

    Dominic Forum Enthusiast

    Joined:
    Dec 31, 2013
    Messages:
    2,130
    Likes Received:
    354
    It got ddosed for the past 3 days, I think.


    This guy on twitter, @oopsnulled (Server Down), said he has ddosed Wizardhax. He also said he ddosed it so hard it is still down. :/
     
  9. mitchie_moo

    mitchie_moo New Member

    Joined:
    Feb 19, 2014
    Messages:
    2,703
    Likes Received:
    488
    I was playing factions on a different server earlier & they were all saying that captain jackass @Jeb_ has shut down WIZARDHAX due to them failing to comply with the new EULA.. :(
     
  10. brudin

    brudin New Member

    Joined:
    Apr 30, 2014
    Messages:
    651
    Likes Received:
    178
    Seems like the typical 'LOL I USE BOOTER' kid. Anyone who tries to get attention for ddosing proves how stupid they are. (then again, anyone who has to resort to ddosing to get anything done is pretty stupid)

    Anyways, it's probably because you're using an old version of Iridium prior to the pulse.tl switch. http://pulse.tl/
     
  11. GTej229

    GTej229 New Member

    Joined:
    May 3, 2014
    Messages:
    902
    Likes Received:
    124
    The new Iridium is gei

    The old one was better
     
    • Agree Agree x 1
  12. Hayduhn

    Hayduhn New Member

    Joined:
    Aug 15, 2014
    Messages:
    74
    Likes Received:
    30
    I have the new launcher on my PC but it won't work on my Mac. It just loads up the standard Minecraft launcher in 1.7.10 without any mods.
     
  13. brudin

    brudin New Member

    Joined:
    Apr 30, 2014
    Messages:
    651
    Likes Received:
    178
    How are you running the launcher?

    Does Iridium have a hide feature? (I haven't used it in a while) If it does, then that might be it.
     
  14. Hayduhn

    Hayduhn New Member

    Joined:
    Aug 15, 2014
    Messages:
    74
    Likes Received:
    30
    Same way I'm using the launcher on my PC. There isn't any hide features either, it just opens Minecraft 1.7.10. Ill keep looking around until it works but its been more then a week without iridium which is a bit frustrating.
     

Share This Page

*/